петък, 13 юли 2012 г.

GSM подслушване и GPS проследяване с устройство с AGPS функция – основни положения

Невероятно качествено и практично устройство, което съчетава няколко функции в едно: подслушвател, GPS проследяване, SOS бутон, с който да извикате помощ, установяване на нечии координати по всяко време и много други.

По всяко време, стига да има покритие на мрежата, с това устройство за GPS проследяване може да чуете какво се случва и най-важното – къде.

То съдържа следните елементи и основни функции за ефективна и лесна работа:

 1 – Микрофон, 2 – Порт за USB кабел, 3 – Микрофон, 4 – SOS копче, 5 – Отвор за поставяне на връв, 6 – капак за сим картата.

Възможност за промяна на езика: Имате възможност да въведете два оперативни езика, на това устройство за GSM подслушване и установяване на местоположението, на които да работите с менютата и да получавате съобщения – Китайски и Английски. LAG1 изпратено като смс сменя езика на Китайски и съответно LAG2 – на Английски.

Как правилно да работим с малкото устройство за GPS проследяване: Това устройство използва мобилната мрежа и изпраща инструкции чрез смс на предпочитан телефон. За да работи трябва да се постави активна сим карта, която обаче не използвате в момента в устройството за GSM подслушване.

Включване: Поставете сим картата в специалния отвор за целта, в дясно, като при правилно поставена карта, синият индикатор ще започне да премигне един път. Това означава, че вашият тракер е включен. След трикратно примигване на светлината, значи че устройството е успяло да се свърже с мобилната мрежа и може да работите с него.

 Функция спешни повиквания номера:  Това устройство позволява да се въведат до пет номера за спешни случаи, които номера при активиране на SOS функцията получават съобщение или възможност да слушат от разстояние.

Няма коментари:

Публикуване на коментар