петък, 18 януари 2013 г.

GPS проследяване и снимане с камера с детектор

GPS проследяване може да е една много полезна дейност, когато искате да знаете къде се намира вашият автомобил. Или някой човек от семейството, на който нямате точно доверие, че е там, където е казал. Ето защо ще намерите в различните шпионски магазини средства за GPS проследяване, които засичат местоположението на обекта по неговия телефон например или пък малък GPS, който да се постави в колата. Така, където и да отиде въпросната, ще можете да видите точния адрес през интернет или ще получите направо смс с точни координати.

Освен това средство за следене, може да се снабдите и с една практична камера, скрита в имитация на ключ за кола и аларма. По нищо не може да се разбере, че това не е наистина ключ, с който си палите колата. "Забравете" го просто няколко пъти в колата и вижте какво ще запише. Устройството снима с впечатляващите 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда.

Освен това, и това е най-важното, притежава и софтуерен датчик за движение, с който ще можете да заснемате само, когато има някакво движение пред обектива и така да пестите батерия. За снимане при абсолютна тъмнина имате IR диод, който можете да пускате и спирате при нужда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар