понеделник, 18 октомври 2010 г.

Интересно в областта на шпионажа

В повечето случаи когато помислите за шпионски технологии, това, за което си мислите са за онези миниятурни играчки на Джеймс Бонд, с чиято помощ може да да бъдат наблюдавани различните му врагове. Прав съм нали? Има много аксесоари, със съдействието на които можете да слушате някой без дори той да подозира или пък да го заснемете. Пак без да забележи нещо. Всичко това   се прави не, за да разберете за велика световна война, опасна за хората и планетата  , а просто понеже може да сте почувствали, че мъжът Ви нещо ви мята по върбите с плитки лъжи от рода това, че е бил на вечерно събраниe в работата, или е имало голямо движение на коли. В такъв случай просто поръчвате някоя шпионски джаджи и разобличавате виновника.


Друго предимство е, че имате възможност да си сложите мини видеокамери за защита и 24 часово наблюдение на дома или на хлапетата ако са сами.


Също важно предимство на такава шпионска техника, е че може да следите какво става у дома, ако примерно сте далеч от дома



Това доказва, че понякога шпионската техника е нужна и може да потрябва дори и на нормалния потребител, на когото животът е не по-слабо заплетен от мисиите на героите от филмите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар