петък, 5 април 2013 г.

Практичен и стабилно закрепящ се уред за GPS проследяване

За да разберете къде се намира даден човек със своя автомобил например, не винаги ви трябва да го следите или пък да звъните по телефона. Просто се снабдете с устройство за GPS проследяване, като това, което е монтирано в надежден и водоустойчив корпус, а степента му на защита е IP56, който го защитава от влага и дъждовни пръски.

Със силните четири магнита можете надеждно да го закрепите върху купето на автомобила и няма да се притеснявате, че ще падне и няма да успеете да хванете нечии координати. Устройството предава информация за местонахождението чрез SMS или към Интернет базирана платформа с помощта на мобилен Интернет (2G GPRS).

Настройката на всички параметри за работата на уреда за GPS проследяване става с изпращането на SMS към картата, поставена в него. Имате възможност за задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н.

Когато искате да видите местонахождението на автомобила просто наберете номера на SIM картата в тракера. След третото позвъняване устройството автоматично ще прекъсне връзката и ще получите SMS с линк към карта с мястото и информация за състоянието на батерията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар