понеделник, 13 юни 2011 г.

GPS Тракер Haicom - HI-604 – GPS проследяване от ново поколение


Едно чудесно и многофункционално устройство за GPS проследяване от ново поколение, което на всичкото отгоре комбинира няколко начина на следене и прослушване на сигнал, е GPS Тракер Haicom - HI-604.

Това е тракерът, който ви дава възможност да следите обекта в реално време по един от следните начини: GPRS / SMS / DTMF. Достъпен и лесен за манипулация уред за GPS проследяване.

Закупувайки го, вие автоматично си осигурявате реално следене на всеки, който искате, виждайки неговото местоположение от сайта на Haicom, като се използва GPRS мрежата или чрез включения в комплекта проследяващ софтуер, директно на компютъра, като се използва DTMF технологията. Тракерът от марката Haicom разполага с невероятно силен магнит, с чиято помощ можете бързо и лесно да поставите тракера на желания обект. Така ще си подсигурите постоянно GPS проследяване на автомобила, мотопеда, половинката, детето, възрастните родители, дори домашния любимец. Освен това, кутията на проследяващото устройство е водоустойчивa и можете да не се притеснявате за работата му при неблагоприятни атмосферни условия. Благодарение на ниската консумация на захранване, батерията на устройството може да е в режим на изчакване няколко месеца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар