четвъртък, 22 август 2013 г.

GPS проследяване без батерия

Това е един невероятен и много практичен тракер, който няма нужда от специално захранване или батерии, защото трябва само да бъде свързан към акумулатора на автомобила и вече си получава постоянно захранване.

Неговото работно напрежение е от 9 до 24 V DC. С негова помощ ще можете да контролирате от разстояние едно от релетата, които задвижват превозното средство, например релето, пускащо или спиращо бензиновата помпа.

Може да го контролирате от разстояние, като му подавате смс команди, и така да го накарате да изключи бензиновата помпа.Така ще спрете колата.

Устройството е в напълно водоустойчив корпус, в който са поставени вградените GPS и GSM антени. Тракера има вибрационен датчик, който ще Ви информира, когато двигателя бъде запален.

Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта - като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време. Конфигурацията на устройството се извършва с изпращане на кратко текстови съобщения към SIM картата, поставена в тракера. Размери 87×43×14 mm.

Няма коментари:

Публикуване на коментар