вторник, 29 октомври 2013 г.

GPS проследяване с тракер без батерия

Представяме ви един невероятен тракер с напълно автономно захранване. Той няма батерии и за да работи трябва да бъде включен към акумулатора на автомобила. С работно напрежение от 9 до 24 V DC, с него ще можете да осъществявате от разстояние контрол над едно от релетата на въпросното превозно средство.

Когато бъде подадена команда със SMS към него, той веднага ще изключи захранването на релето, към което е вързан и ще спре колата или каквото друго искате да се случи. Освен това устройството за GPS проследяване се намира монтиран в напълно водоустойчив корпус, което го прави защитен от околните въздействия на природата и така може да бъде монтиран на всяко едно място.

Тракера има вибрационен датчик, който ще Ви информира, когато двигателя бъде запален. Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта - като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време. Конфигурацията на устройството се извършва с изпращане на кратко текстови съобщения към SIM картата, поставена в тракера. Размери 87×43×14 mm.

Няма коментари:

Публикуване на коментар