петък, 14 декември 2012 г.

GPS проследяване и един IP приемник

Освен устройство за GPS проследяване, което ще даде точно и прецизни координати на всеки движещ се обект или субект, много важна част от шпионската техника може да е скритата камера или IP камерата. Последната е особено ценна, тъй като можете да гледате в реално време какво се случва на определено място.

Този приемник от своя страна е чудесно средство за трансформиране на всяка една камера в IP камера. Без значение дали е жична или безжична. Сигнала от камерата можете да наблюдавате през Интернет браузър от всяка точка, а също така и през мобилния си телефон.

Приемника на безжични камери може да приема всеки от четирите канала (общо осем канала) в честотните диапазони 2.3 GHz и 2.4 GHz. Поддържа четири резолюции - D1, 2CIF, CIF, QCIF,(704*576、704*288、352*288、176*144).

Записите са в H.264, MJPEG компресия. Имате на разположение двупосочна аудио връзка, ако камерата Ви разполага с високоговорител. Поддържа всички Интернет и PTZ протоколи. Имате слот за SD карта, за да съхранявате направените записи и USB порт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар