четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Компактен тракер за установяване на местонахождение на деца и домашни любимци

Един много добър и подходящ тракер за домашния любимец или пък детето, които искате винаги да са под вашия контрол, притеснявайки се за тях. Това проследява по един изключителен начин целия изминат маршрут на обекта, за който е закачен. На задната страна на тракера има удобен отвор, през които можете да проврете колана на детето или каишката на домашния любимец. Благодарение на своята компактност, няма опасност да е неудобен или пък ударен някъде.

В комплекта са включени колан и водонепроницаем калъф за да бъдете подготвени за всякакви ситуации. Освен това имате и две презареждаеми литиево-йонни батерии и адаптер, с който можете да зареждате и двете едновременно.

Друго голямо предимство на тракера е начина, по който се получават данните на следящия. Те са два, като единия позволява да виждате актуалните координати на своя мобилен телефон, който се задава предварително, а другия е чрез GPRS мрежата на мобилните оператори да получите данните директно на компютър.

Макар и малък по размери тракера има пълна функционалност, като аларма за напускане на определен район, аларма за превишаване на определена скорост, аларма при движение и т.н. Малкия му размер го прави и особено подходящ за скрити проследявания. Размери: 50х46х24 мм

Няма коментари:

Публикуване на коментар